maandag 3 maart 2014

Twee Live Blogs! #welerenaltijd #biebplaza

Binnenkort mag ik weer twee live blogs doen. Voor mij altijd weer een feestje. Want een live blog is dankbaar werk en ik leer er zelf altijd ontzettend veel van. Tegelijk luisteren en schrijven zorgt ervoor dat ik tijdens het luisteren al moet bedenken wat de waarde van een verhaal is en waarom het interessant kan zijn voor de lezer. Maar goed: twee 'upcoming events' dus.

woensdag 5 maart ETV.nl
De eerste is op woensdag 5 maart. Ik ben bij het 10-jarig bestaan van ETV.nl. Dat vieren ze met een kennisdelingsbijeenkomst met een leuk programma. Een mooie mix van mensen uit het bibliotheekwerk, onderwijs en politiek.

Over ETV.nl schreef ik al eerder een blog en ik was erg onder de indruk van hun goede werk voor laagopgeleiden. De bijeenkomst is overtekend dus deelnemen kan niet meer, maar volgen kan dus des te meer! Via Twitter zal de hashtag #welerenatlijd gebruikt worden.

donderdag 13 maart Bibliotheekplaza 2014
Op donderdag 13 maart vindt opnieuw in de Meervaart in Amsterdam het bibliotheekplaza plaatst. Vorig jaar deed ik daar ook de live blog en heb daar bijzonder van genoten. Lees bijvoorbeeld het stukje van Nico Dijkshoorn nog eens na en u gaat toch met een glimlach verder met uw belangrijke werk.

Ook dit jaar weer een puik programma met veel sprekers van buiten het bibliotheekwerk je verrijken met nieuwe inzichten. P.F. Thomése laat - naar ik hoop - J. Kessels nog eens het licht schijnen over het bibliotheekwerk en Richard Watson gaat uitleggen waarom we blij mogen zijn dat de bibliotheek 'dood' is.

De Meervaart is groot en er is nog plek. Aanmelden kan dus nog.

Geen opmerkingen: