zondag 9 maart 2014

Het einde van een tijdperk..

Afgelopen week kocht ik een aantal nieuwe broeken. Dit ter vervanging van deze. Ook van deze broek heb ik er meerdere. Veel gedragen met veel plezier, maar ze zijn echt op.

En zelden heb ik meer commentaar gehad op mijn kleding als met deze broeken.

Uiteraard de grap: hé, je moet je bretels nog omhoog doen! Waarna ik omstandig kon uitleggen dat dit 'disfunctionele accessoires' waren. En dan waren er nog de zowel mannelijke als vrouwelijke collega's die me vroegen of ze er niet even aan mochten trekken. Of die dat niet vroegen, en gewoon deden.

De afgelopen week liep ik mijn vaste kledingzaak in en vroeg naar opnieuw zo'n soort broek. "Helaas", zei de verkoper, "ik heb alleen nog een paar spijkerbroeken met bretels." Dat valt buiten mijn scope.

Dus, beste mensen, ik zal ze vast nog een aantal keren dragen. Maar besef, het kan de laatste keer zijn. Mocht u er dus nog eeen keer aan willen trekken.... wees snel.

Geen opmerkingen: