donderdag 13 maart 2014

Oh, ga je naar de NCRV-ledenvergadering? #biebplaza

Ik vertelde iemand dat ik naar het congres 'Mikpunten of mist' ging. Een congres onder leiding van Jacobine Geel. "Oh" reageerde mijn kennis "ga je naar de NCRV-ledenvergadering?" 
Tja.

Met deze titel en deze gastvrouw had het ook een cofessioneel congres over ontkerkelijking kunnen zijn. En misschien zitten wij ook wel in het zelfde schuitje. En dan die titel: 'Mikpunten of mist'. Die schuurt want of je nou in de mist zit of mikpunt bent.... ik weet niet. Volgens mij allebei niet goed.

Voldoende ontwrichtends om op je hoede zijn en nou ja, ik had toch al beloofd een dag te live bloggen dus ik zit hier nog wel even.

Jacobien mag aftrappen en zal tussendoor de verschillende sprekers  aan elkaar praten. Wij zitten klaar. Stay tuned.

Geen opmerkingen: