woensdag 5 maart 2014

Ingrid van Engelshoven: 'ETV.nl zit zelfs in de kassen.' #welerenaltijd

Ingrid van Engelshoven, wethouder Onderwijs en lijsttrekker van haar partij in Den Haag. Een drukbezette dame dus in verkiezingstijd.  Den Haag is vanaf het begin van ETV.nl een gemeente geweest die heeft meegedaan de producten van ETV.nl

Ze vertelt over een fietstocht die ze maakte rond haar stad. Langs de kassen. en daar kwam ze ook in de kantine van dat bedrijf. Wat bleek: op die pc's werd Oefenen.nl aangeboden Ze was trots.

En zo vertelt ze nog een paar voorbeelden uit haar eigen omgeving hoe ze de waarde letterlijk en figuurlijk van ETV.nl zag.

Jette Klijnsma - zelf verhinderd - heeft haar vervanger gestuurd in de persoon van de secretaris generaal Ton Annink. Hij krijgt het eerste jubileumboek.

Ingrid van Engelshoven had al aangegeven dat de financiering van ETV.nl een belangrijke vraag is. En zij roept wethouders en bovenal het ministerie van Sociale Zaken op om zorg te dragen voor goede financiering van ETV.nl.


Ton Annink antwoordt met een aantal Twentse spreuken - het blijft een tukker - en hij geeft aan dat die financiering toch ook goed moet komen. In Twente zeggen ze: 'Ik zeg maar zo, ik zeg maar niks' En zo wilde hij toch ook niet weggaan.

Geen opmerkingen: