zaterdag 30 november 2013

Almelo, op maandagavond bij -20


Een maandje geleden bestempelde ik haar nog als één van de mysterieuze krachten achter het bibliotheekwerk: Willie Verhoef. We namen afscheid van haar werkzame leven en ze gaat een nieuwe levensfase in. Ik had Willie aangeboden om met haar een keer op 'nachtsafari' te gaan om haar een paar kneepjes bij te brengen van nachtfotografie.

Afgelopen week was het zover. Op een maandagavond in Almelo. Ik zal de grap over deze stad en het stoplicht achterwege laten.  Waar slechts één café in die hele stad open is en waar de gevoelstemperatuur voor mij rond de -20 lag. In werkelijkheid was het geloof ik rond het vriespunt. Mijn foto's zie je hier.


Wilie's foto's zie je hieronder. Willie was een prima leerling. Leergierig, vasthoudend en een goed oog voor compositie. Willie blogde al eerder over haar resultaten. Haar foto's kun je daar ook zien maar ook op haar Flickr-account. 


Zo zie je maar. Je kunt je hele leven lang leren en ieder mens kan de ander wat meegeven. Bij deze daag ik Willie dan ook uit om nu iets voor mij te verzinnen wat ik van haar kan leren....

Wordt dus vervolgd.

2 opmerkingen:

Wannabook zei

Fantastisch, Mark!
Enne, die uitdaging... Ik zal er nog eens over nadenken. Het eerste dat me te binnen schiet heeft iets met spelling van bepaalde woorden te maken. Maar dat is natuurlijk niet zo'n uitdaging.
Wordt vervolgd, zullen we maar zeggen!

Mark Deckers zei

Ha Willie, broed er maar eens op. Kwaliteiten genoeg!