zondag 5 september 2010

Van Swelmen gaat bijverdienen...

Ja, leuk hoor. Zo'n cursus tegen bezuinigingen. Maar daar heb je natuurlijk niks aan. Leuk geprobeerd van die innovatiekwast uit Overijssel. Waar het om gaat is dat er harde pegels binnenkomen. En als die niet komen van de gemeente dan maar ergens anders vandaan.

Want u snapt dat ik - de heer van Swelmen, de immer erudiete directeur van de bibliotheek in Oppendam - niet voor één gat te vangen ben.

Zo verbaas ik mij al tijden over de kosten van mijn shorts (lees: ondergoed). Telkens als ik een Björn Borg short koop, leg ik weer 25 euro op de toonbank. En zo kwam ik eens aan het rekenen. Aangezien ik met mijn erudiete activiteiten toch enige naam heb opgebouwd, lijkt de tijd mij dan ook rijp voor een volgende stap.

Die stap zit in een eigen kledinglijn. Zie hier de eerste resultaten. Want ja, ook hier moet je klein beginnen. Ze worden ingekocht bij dezelfde fabriek als Björn Borg. U snapt dat u vanaf heden niet meer in die eenheidsworst van Borg hoeft te lopen.
U hoort niet bij die grijze middelmaat. Nee, u hebt smaak en behoort tot de culturele elite en daarom onderscheid u zich met een heuse Van Swelmen short.

Leverbaar als herenshort, damesshort of string. Thuis afgeleverd voor € 17,50,- per stuk. Laat uw bestelling achter bij de reactiemogelijkheid. De opbrengst gaat uiteraard naar de Bibliotheek van Oppendam!
P.s. Wat zullen mijn collega's opkijken als ze morgen zien dat dit onze bedrijfskleding gaat worden!

4 opmerkingen:

Louisa zei

Toevallig loop ik al een tijdje rond met een zelfde soort idee, maar dan voor bibliotheek Zwolle: een short met de tekst: "BIBZ". Lekker dubbelzinnig, niet waar?!

Mark Deckers zei

@Louisa: leuk idee en veruit de goedkoopste vorm van bedrijfskleding!

Anoniem zei

beste van Swelmen,
U flikt 't hem weer. Ik ben nu al verzot op de stringetjes. Kan ik er 5 bestellen. Kunnen de letters nog in het groen? Heb al veel complimentjes gehad als uw stringetje net boven de spijkerbroek uit geraakt...

Mark Deckers zei

Inderdaad: groen is een goede keus. Heel representatief ook in uw functie. De heer Van Swelmen oogst in zijn directiefuntie hier ook altijd lof mee....