maandag 2 januari 2012

Geen schansspringen en geen Radetzkymars

Geen oliebollen, geen schansspringen en geen Radetzkymars. Dat verzeker ik u. Wel een bak herrie met jazz in een knus hol. Tegen een kleine vergoeding zit u een hele avond tussen leuke mensen. Op vrijdagavond 6 januari nodig ik u gweoon weer uit voor ons nieuwjaarsconcert met het Deventer Jazz Orkest. In de Kuip. Nee, niet in Rotterdam, gewoon dat buurthuis in Colmschate.

Wie mij een beetje kent weet dat ik de trompet een paar jaar geleden weer oppakte. Een beslissing die me nog elke dag gelukkig maakt. Het is een kick om samen met anderen muziek te maken en te horen wat je met elkaar kunt bereiken. Verder is het een heerlijke uitlaatklep. Twee uur even ongestoord muziek maken en slap geklets aan de bar. Weten hoe dat voelt? Kom dan 6 januari en geniet samen met vele anderen van het nieuwjaarsconcert.

Tot dan.

1 opmerking:

Renze zei

Ik ben er! Maar ja, ik speel dan ook mee.