zaterdag 21 mei 2011

De stad als één grote speeltuin...


Wie mij een beetje kent, weet dat ik graag hardloop. En ik weet dat er ook onder mijn volgers een leuk groepje hardlopers zit. Voor al die lopers die hun gewone looprondje een beetje zat zijn: freerunning. De stad als één grote speeltuin....

3 opmerkingen:

Astrid zei

Wauw, wat is dat toch mooi. Maar hier moet wel iets meer getraind worden dan alleen de beentjes ;-)

Carola zei

Af en toe pak ik een bankje mee, maar daar houdt het ook mee op!

Wat een grappige types, lijken wel de New Kids.

Mark, succes met oefenen. Ik denk dat je het in je hebt.

Mark Deckers zei

@Astrid: tja, het zag er toch zo makkelijk uit...
@Carola: Dat bankje pak ik ook vaak mee en soms een blikje dat een halve kilometer als voetbal mee weet te komen. Voor het overige hanteer ik het adagium: gezond blijven begint bij heel blijven. En ik weet niet, het lijkt me heel blessuregevoelig..