zaterdag 19 februari 2011

Fiësta!

Deze week gebeurde er iets leuks: er meldde zich een 100e volger! En elke reden om een feestje te vieren grijpen we natuurlijk aan. Ik vond het wel een leuk moment. 100 mensen die de moeite hebben genomen om zich even aan te melden. 100 mensen die het leuk vinden dat deze website bestaat.

Daarnaast is het grappig om te zien hoe snel het gaat met volgers. De eerste vijftig volgers meldden zich in tweeënhalf jaar bloggen. De laatste vijftig hebben zich gemeld in één jaar. Dat gaat dus steeds sneller.

Welkom Jeanne!
Het leuke van al die volgers is dat ik er maar een beperkt deel van ken. De honderdste volger heet Jeanne en heeft als avatar een kano. Geen idee wie Jeanne is. Maar welkom Jeanne! En zo zitten er in de lijst van volgers wel meer mensen waarvan ik denk: tja, wie zou dit nu weer zijn en waarom zou deze persoon mij volgen?

Wie was de eerste?
Mijn eerste volger is als ik het goed heb Elsewhere uit Middelburg. Die ken ik. Hoewel we elkaar denk maar twee of drie keer gezien hebben. Nummer twee was Arend Runia, de man aan wie ik veel te danken heb voor Biebsearch. En zo zit aan veel volgers wel een verhaal.

Een bijzonder verhaald was bijvoorbeeld mijn vijftigste volger. Dat was Spitter. Die heb ik toen letterlijk uitgespit, tot op de famliestamboom en een criminele voorvader. Als u dat vergeten bent moet u dat nog maar eens herlezen.

Ik ga vrolijk verder. Dit is veel te leuk. Er zitten nog leuke dingen aan te komen (en eentje al heel snel!) en een paar grotere ideeën in mijn hoofd. En al die 100 volgers: bedankt voor jullie aandacht! Gaan wij verder met Shane MacGowan(nog voordat zijn gebit gerenoveerd werd) en de Pogues: Fiësta!

3 opmerkingen:

Zomer65 zei

Gefeliciteerd, dat is inderdaad een feestje waard! Ik hoop daar ooit te komen, long way to go ondanks je oproep ....32;-) eerst maar eens naar de 50

Unknown zei

The Pogues?! Dat zijn pluspuntjes voor de heer Deckers... en zeker geen 'póg mo thóin' en/of 'pogue mahone'...

Mark Deckers zei

@zomer65: gewoon rustig afwachten en doorgaan, deed ik ook :-)
@Bogman: Kan geloof ik wel wat pluspuntjes bij je gebruiken :-)