maandag 27 december 2010

Ik nodig je uit...


Het zuigt, het swingt, het lekt, het drinkt en vlekt.... En langzaam schuurt het naar het einde. Zo klinkt onze muziek. Wie mij een beetje volgt, weet dat ik meespeel in een jazzorkestje: het Deventer Jazz Orkest. Ongeveer vijftien min of meer normale en gewone mensen die het leuk vinden om muziek en plezier te maken. En dat levert altijd iets leuks op. En ik sta achteraan, speel derde trompet en ben dus heel bescheiden. Da's voor mijn omgeving ook wel eens aardig.

Het ultieme hoogtepunt van dit bandje is de thuiswedstrijd die elk jaar in ons stamhonk "De Kuip" wordt georganiseerd. Alle vrienden en bekenden zijn erbij en de sfeer is top. En het bijzondere is: ook jij kunt daar dit jaar bij zijn. Gratis en voor niets. We gaan alleen even met de pet rond om uit de kosten te komen.

Dus organiseer je eigen nieuwjaarsreceptie en neem je vrienden, collega's, buren mee. Ik weet in ieder geval dat er wel een aantal bibliotheekcollega's zullen zijn. En echt waar, ook als het vol is, passen er hier nog mensen bij.

Voor wie nog niet overtuigd is, bijgaande videoregistratie van één van de vorige gala-avonden.

Ik zie jullie vrijdag 7 januari!

3 opmerkingen:

Renze Koenes zei

Het zuigt? Het blaast ook, hoor!

Mark Deckers zei

@Renze Koenes: Ja, natuurlijk, maar "het" slaat ook. Maar ja, dat bekt allemaal niet zo lekker.

Nan van Schendel zei

Ziet er heel plezant uit! We komen graag met 'n ploegje uit Gouda langs.