dinsdag 23 september 2014

'Nobody understands the cloud!' Hoe Apple mijn leven overnam, deel 2Dank allemaal voor de vele tekenen van medeleven. Het is duidelijk dat zelfs 'Mediacoaches' het nog lastig vinden om mij uit te leggen wat ik nu wel of niet moet doen op mijn iPhone.

Precies op dit moment maakt Apple bekend dat ze een groot datacenter in de Eemshaven gaan bouwen. Dat zijn dus de gebouwen waar alles van de  'cloud' komt te staan.

Een andere leuke tip die ik kreeg, was de volgende. Begin augustus kwam de film 'Sex tape' uit in Nederlandse bioscopen. Het gaat over een stel dat iets precairs kwijt raakt in de cloud. Als ik u vertel dat de film is gebaseerd op waargebeurd verhaal gelooft u me direct. De werkelijkheid ligt altijd dichter bij de fictie dan we denken. De man roept uit in de trailer 'Nobody understands the cloud. It's a mystery!'

Misschien goed om de film toch maar even te kijken en anders even te wachten op de DVD. Hoewel...ergens in de cloud moet ie toch te vinden zijn?

Geen opmerkingen: