donderdag 19 augustus 2010

Scheidingspercentages, lunchbonnen en trapliftjes

Tja, wat hebben scheidingspercentages, lunchbonnen en trapliftjes met elkaar te maken. Tijdens mijn verblijf in Slowakije was ik bij mijn broer. Hij woont in Nitra en is daar directeur van een staalfabriek. Hij woont daar al sinds het begin van de jaren '90 en is een ondernemer pur sang. Beiden zijn we geïnteresseerd in de ontwikkelingen van Oost-Europa. Hij vooral vanuit economisch perspectief. Ik meer vanuit een sociologisch gezichtspunt.

In de tijd dat ik er was, heb ik een paar dialogen vastgelegd en daar een aantal observeringen aan toegevoegd. Opgenomen met een simpel huis-tuin-en-keuken-camera en geknipt en geplakt met het meest eenvoudige programma. Het leverde een 12-minuten-durende lofi-film op. Voor wie geïnteresseerd is hoe het leven in Oost-Europa veranderd. Oh ja, en natuurlijk over hoe ik leuk mijn vlucht miste.

2 opmerkingen:

Annemarie van Essen zei

Leuke compilatie! Boeiend om zo de verschillende lijnen van je tweets, je blogberichten en je verhalen in een filmpje te zien samenkomen.

Mark Deckers zei

@essen2punt0: inderdaad ja. Zo had ik het nog niet gezien. Het is wel een afronding. Meer komt er niet. Wordt ook wel weer tijd om weer eens over m'n werk te beginnen ;-)