vrijdag 5 maart 2010

Wie wil mijn leuke collega worden?


Tja, wie zou dit zijn? Ik weet het ook niet. Daar zijn we nou juist naar op zoek. Maar het zou zo maar onze nieuwe collega kunnen zijn. Die collega noemen we projectleider IT. Maar ja, what's in a name. Kijk hier maar eens voor de vacature.

Die collega gaat allerhande leuke ICT-klussen doen. Die projecten hebben we meer dan genoeg. Een belangrijk project dan bijvoorbeeld het project van het ministerie van OC&W voor Webpresence. Daar bouwen we allerlei applicaties en website die door het hele land gebruikt kunnen worden. Geen functie alleen achter het bureau. Nee, een toekomstige spin een web.

Een functie op een mooi niveau maar ook een functie waarin je je prachtig verder kunt ontwikkelen. Een functie met leuke collega's bij een innovatief bedrijf. En voor wie het leuk vindt: ik ga me flink met deze persoon bemoeien! Edoch, ik ben niet uw leidinggevende.

Hoort, zegt het voort. Ik zoek echt de allerbeste en het liefst iemand met leuke ervaring in bibliotheekwerk. Oh ja, en mocht de vacature via deze weg vervuld worden, dan heb ik nog een passend cadeautje. Wat? Ja, solliciteer dan maar!

Geen opmerkingen: