zondag 14 februari 2010

Een valentijnsbericht voor de Alles-is-liefde-crew


In 2009 kwam in Overijssel in aantal keren de Alles-is-liefde-crew bij elkaar. Daar hebben we ook over gepubliceerd. Hier, en hier, en hier, en hier. De alles-is-liefde-crew is een leuke club met mensen die bezig zijn met de implementatie van web-2.0-toepassingen. Deze post is speciaal voor hen!

In de laatste bijeenkomst in november gebruikte ik voor jullie bovenstaande filmpje. Daarbij vertelde ik het verhaal dat we zelf verantwoordelijk zijn om vuurtjes brandend te houden. Vuurtjes om anderen te vertellen over de leuk 2.0-dingen die ze ontdekt hebben. Soms groots en meeslepend. Soms klein en gewoon aan je buurvrouw. We zijn zelf verantwoordelijk voor de passie die we wel of niet ten toon spreiden. We zijn zelf in staat om kleine of grote stapjes vooruit te boeken. En al hebben we altijd tien goede redenen om iets niet te doen, er is altijd iets dat we wél kunnen doen!

Met dit berichtje wil ik laten weten dat ik jullie niet vergeten ben. Sterker nog, elk initiatief draag ik een warm hart toe. Als de crew ergens de schouders onder zet, zijn ze tot prachtige dingen in staat.

Als je dit leest en je bent crewlid, mail of bel dan minstens één ander crewlid. Zeg dat je dit bericht gezien hebt en vraag eens aan die ander hoe het er mee gaat. En denk nog eens even bij je zelf na hoe je er zelf voor staat en wat je zelf kunt doen.

En als iedereen dit bericht leest dan is er vast iemand die het voortouw neemt om dat vuurtje van de crew weer op te stoken. Want ik weet zeker dat die vuurtjes er nog zijn. Misschien tijd om er maar weer eens een groot vuur van te maken.

Wat jullie?

11 opmerkingen:

diriwout zei

Marc met dank voor het Valentijnsbericht!! Het HIBO team (Het Ideale Blog Overijssel) komt na het nodige voorwerk a.s. donderdag weer bij elkaar voor de afronding van de bloggids. we hopen deze nog in februari te lanceren. Lijkt me goed om daarna, zo richting de pasen, met elkaar een mooie boake op te bouwen. Ik doe mee en ben bereid om daar de nodige actie in te ondernemen.

Astrid zei

Een pijnlijk subtiele manier om te zeggen 'hé jongens, komt er nog wat van..' Ik zal in onze werkomgeving even een voortgangsberichtje zetten, captain.

Mark Deckers zei

@diriwout: ja, een boake. Moest even nadenken wat het ook alweer was. Dat Twents zakt af en toe weg.
@astrid: ik weet dat er her en der nog hard gewerkt wordt. Dus misschien mooi moment om eens resultaten uit te wisselen.

Annemarie van Essen zei

Wie nog nooit een boake van dichtbij in de vlam heeft zien gaan nodig ik natuurlijk van harte bij deze uit :)
In Hooooltn.

De liefde is hier zeker niet over, maar wel even qua crew uit handen gegeven aan twee geweldige dames. De wederzijdse liefde is zeker nog niet over. :)

Mark Deckers zei

@essen2punt0: Kiek an, da's mooooi. Ook hier voortgang. Kon wel eens interessant worden om weer eens met de groep bij elkaar te komen.

Carola zei

Een verlaat valentijnsbericht is ook een bericht met liefde!

Met van alles bezig hier! Morgen de HIBO date met oa Diriwout.

Na Pasen met z'n allen daten..?

Mark Deckers zei

@Carola: ik wacht de uitnodiging af!

steenwijk23 zei

nog even een late reactie:ja je hebt helemaal gelijk
ai,dat zakte al weer aardig in
thnx voor de herinnering ;)

Mark Deckers zei

@steenwijk23: graag gedaan!

Stefan Wijnberg zei

Ha Mark, sluit me bij de rest aan. Hier is het digitale vuurtje meer dan ooit aan het branden! Heb alleen wel heel eerlijk gezegd mijn twijfels bij het specifieke project waarin ik ben gesprongen (heb het gevoel dat mijn kwaliteiten beter tot zijn recht komen bij een project waarin ik mijn schrijfkunst en creativiteit kwijt kan...) Mij bekruipt daarnaast het gevoel dat we met elkaar tot nog veel grotere dingen in staat zijn (niks ten nadele van de fantastische initiatieven die reeds ontplooid zijn). Nieuwe bijeenkomst lijkt me zeer gewenst!

Mark Deckers zei

@stefan: ruilen staat vrij. En ja, wie gaat die bijeenkomst oppakken?