dinsdag 16 februari 2010

Daar doe je het voor!

In het nieuwste bibliotheekblad staat een opiniërend stukje over het afschaffen van boetes. Ja, inderdaad, uit mijn pen. Het is een samenvatting van artikeltjes die u hier en hier en hier al had gelezen.

Van Lianne Busser, de kersverse directeur van de Veluwezoom ontving ik dit aardige mailtje:

Dag Mark,
Wat een verfrissend artikeltje van je in Bibliotheekblad! Het slaat ons/mij alle argumenten voor die kruideniersboetes uit de hand. Ik ga me hier serieus over achter de oren krabben!

Groeten
Lianne


Soms vraag ik me wel eens af: "Waarom begin ik nou weer aan deze discussie?". Soms lijkt alles zo langzaam te gaan. Soms lijk je te trekken aan een dood paard. Zo'n berichtje van Lianne - out of the blue - is dan een enorme opsteker. En voor mij reden om Lianne natuurlijk aan te bieden om met haar mee te denken.

1 opmerking:

Erwin zei

Zeg, kunnen wij niet samen ff een voorstel schrijven dat vervolgens in heel Overijssel geïmplementeerd gaat worden?