dinsdag 2 augustus 2016

Als je dicht tegen je scherm gaat zitten, kan je die warmte nog voelen...


Ik blog even niet over bibliotheken hoor. Het is vakantie en in die eerste paar dagen rommel ik maar wat aan en val u maar wat lastig met wat mij bezig houdt. Zoals wat foto's maken.

Gisteravond maakte ik nog een rondje door de uiterwaarden van de IJssel bij Deventer. Prachtig strijklicht. Op facebook plaatste ik al een foto die veel los maakt. Nee, de foto's zijn niet helemaal origineel. Er is wel wat aan gepoetst met schaduwen en wat contrast. Daardoor krijgen ze een wat feeëriek karakter.

En als je dicht tegen je scherm gaat zitten, kan je die warmte nog voelen.

 Alle foto's vindt je hieronder. Aangezien niet alle Apple-apparaten goed met flash werken, zet ik die maar niet bovenaan.

 

Geen opmerkingen: