dinsdag 14 april 2015

Goedemorgen! Op naar het meest okselfrisse congres van Nederland en kom straks thuis met het advertentiespel... #biebplaza


Ja, ik weet het. Het is vroeg. Maar morgenstond heeft goud in de mond en dat soort onzin.... Vandaag is het weer BibliotheekPlaza! Een evenement waar ik de afgelopen keren telkens met plezier bij was. Dus vanaf tien uur vandaag, kunt u weer live bijdragen van mij verwachten.

Het thema is dit keer: Business as (un)usual. Een ook dit keer weer een flink aantal sprekers van buiten de sector. Geen opgebakken verhalen over onszelf maar opnieuw opgeschud worden en met een aantal slimme gedachten naar huis. Kortom, een okselfris bibliotheekcongres.

Koop met een tweet je eigen advertentiespel!
En voor de deelnemers: er valt nog wat te verdienen! Ik geef vandaag een aantal van mijn advertentiespellen voor het bibliotheekwerk weg. Jawel, we doen niet kinderachtig. Elke deelnemer die een liveblog van mij retweet, kan een advertentiespel bij mij in de zaal ophalen. Zo lang de voorraad strekt!

Dus hup, uit de veren! En hop, naar Utrecht!

1 opmerking:

Ry Eykelhof zei

Wat een leuk idee!