zaterdag 1 november 2014

De duistere kant van het Noordenbergkwartier


In het verleden schreef ik al eens eerder over het Noordenbergkwartier: een mooie stille en verborgen wijk aan de andere kant van de Lebuïnuskerk. Toen had ik overdag foto's gemaakt. En ik wist zeker dat het de moeite waard zou zijn om er nog eens terug te komen als het duister was. Mijn verwaching bleek juist. Als het donker is, wordt ook dit een stille en sprookjeachtige wijk die prachtig verlicht is.

Na het Bergkwartier (bekend van Dickens) en de Raambuurt heb ik daarmee naar mijn gevoel het centrum van Deventer wel in beeld met nachtfoto's. Het wordt dus eens tijd voor de buitenwijken. Wordt vervolgd.

2 opmerkingen:

Wannabook zei

En je bofte, Mark, want het was helemaal niet koud...
Mooie foto's, mooie buurt!

Mark Deckers zei

haha, ja was zeker niet koud. Maar geloof het of niet. Ik liep met handschoentjes ;-)