donderdag 20 november 2014

Het is levensgevaarlijk in de bibliotheek: 86% van bibliotheekbezoekers vertrekt met iets anders dan gedacht....


Bovenstaande plaatje komt uit de de Infographic van het Bieppanel van Bibliotheek Deventer. Het zijn leuke cijfers die aantonen dat het een bezoek aan de bibliotheek vaak een verrijking van je lees- of luisterervaring oplevert. Want veel bibliotheekbezoekers nemen vaak iets anders mee dan waarvoor men dacht te komen.

Bijna 90% neemt wel eens iets mee dat niet gelijk op het verlanglijstje stond. Ruim één op de tien bezoekers neemt zelf altijd iets anders mee dan verwacht. Leden stellen het dus op prijs dat materialen op een leuke manier aanbieden en dat we ze verleiden om eens iets anders mee te nemen.

Pas dus op bij het binnenlopen van een bibliotheek: de kans is groot dat u verleid wordt om iets mee te nemen dat u niet gedacht had. Wie dus niet iets nieuws wil ontdekken, doet er dus goed aan de bibliotheek te mijden.

2 opmerkingen:

ritanila zei

Dat is natuurlijk prima maar.. Hoeveel procent van de geleende boeken wordt ongelezen teruggebracht? En zouden dat niet vooral de boeken zijn die niet op de verlanglihst stonden?

chenlina zei

new york knicks jerseys
christian louboutin paris
denver broncos jerseys
uggs on sale
ugg boots
ugg outlet
michael kors uk
louis vuitton handbags
clarisonic
adidas nmd
chenlina20161006