donderdag 16 mei 2013

We gaan internationaal!

 
Vijftien amateurmuzikanten, muziekvrienden en voor een deel van de tijd beroepsouwehoeren. Door hun luidruchtige aanwezigheid vaak omschreven als meest enthousiaste band.
 
Het zuigt, het swingt, het lekt, het drinkt en vlekt.... En langzaam schuurt het naar het einde. Zo klinkt onze muziek:  het Deventer Jazz Orkest. En dat levert altijd iets leuks op. En ik sta achteraan, speel derde trompet en ben dus heel bescheiden. Da's voor mijn omgeving ook wel eens aardig.
Af en toe een leuk optreden op een feestje, een klein festival of als opwarmer voor grotere acts. Maar zondag is alles anders. Staan we plotseling om half vijf in de middag - geboekt op het Grolsch podium op het ''internationale" jazzfestival in Enschede. Main stage op prime time. Alle andere acts zijn dus ons voorprogramma....
 
Gratis toegankelijk, flink veel terrassen en het weer belooft boven de 20 graden te worden. Ha, geloof maar dat wij glimmend een lekkere bak herrie gaan maken. Volgend jaar Pinkpop, let maar op! We gaan internationaal!
 
 

Geen opmerkingen: