vrijdag 8 juli 2011

Iedere dag inspiratie van de IdeaDJ


In het afgelopen jaar heb ik veel samen gewerkt met Marc Heleven, mijn Vlaamse compaan bij de training 37 manieren om te bezuinigen. Marc heeft mij onder andere geleerd hoe je met beeldmateriaal trainingen interactiever en leuker kunt maken. Ze werken vaak ontspannend en zijn indirect confronterend.

Marc werkt daarnaast ook nog als IdeaDJ. Dat is een manier om te brainstormen met hele grote groepen. Het gaat gepaard met veel licht en geluid. Wie wil zien hoe dat gaat kan dat zien via bijgaande link. Ik heb het zelf nog niet live meegemaakt maar het staat absoluut op mijn verlanglijstje.

Een selectie van de filmpjes die hij gebruikt heeft hij gegroepeerd op de site van New Shoes Today, het bedrijf waar hij onderdeel vanuit maakt. Een handig setje met filmpjes om te gebruiken in trainingen.

Een filmpje dat ik zelf nog niet kende plaats ik hier. Om de dag goed mee te beginnen. Misschien lukt alles wel vandaag!

Veel plezier en Marc bedankt voor het overzicht!

Geen opmerkingen: