woensdag 7 juli 2010

Een waarschuwing vooraf..

Wie is deze jongen? Dit ben ik. Hij genomen op de boerderij van mijn opa en oma. Gedateerd met september 1973, twee├źnhalf jaar oud dus. Deze foto vond ik afgelopen weekend. Veel foto's van deze leeftijd heb ik niet. En hij is me dierbaar. In deze foto kan ik karaktertrekken die ik nu heb toen ook al had.

Op deze plaats bent u van mij gewend dat ik mij druk maak om bibliotheken en de informatiewereld. Zoveel mogelijk constructief en positief. Soms boos, soms fanatiek en soms met een kwinkslag zoals met de heer Van Swelmen. En af en toe maak ik u ook deelgenoot kleiner of groter huiselijk genot van mijn vileine dames.

Daarom volgt er nu een waarschuwing. De komende week zal ik in mijn blog een heel ander verhaal vertellen. Een verhaal dat me dicht aan het hart ligt, dat onder andere over mezelf gaat en dat werkelijk gebeurd is.

Het is een kort verhaal in vier delen. Elke dag/elke paar dagen zal ik een deel publiceren.

Ik waarschuw dus maar. Het is even anders dan u gewend bent. Maar soms moet je het durven om over de grenzen heen te stappen.

3 opmerkingen:

Festina Lente zei

Wat een schattige foto! Enne....we zijn gewoon benieuwd naar je verhaal hoor!

Festina Lente zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Mark Deckers zei

@Festina: Dank voor je reactie. Het sterkt me om het verhaal te vertellen. Er komt snel meer.