vrijdag 18 oktober 2013

De volgende campagne van Bibliotheek.nl?


Een metrostation in Boekarest. Nee, niet Sillicon Valley, niet Oxford, niet Washington, geen Hollywood, maar Boekarest. Of all places. En daar opent Vodafone een grote digitale bibliotheek. Hoe? Kijk zelf maar.

En ik denk: in de Kerstvakantie de vakantiebieb zo groot op een aantal NS-stations in Nederland. Lijkt me leuk.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

De jongeren in Roemenie trekken van het platteland naar de stad. Het viel me op dat Boekarest daardoor een jonge levendige moderne uitstraling heeft. Dan praat ik niet over het stadsbeeld van de gebouwen, maar puur over de vele jongeren die ik zag. Dus ik denk dat Vodafone het goed gezien heeft. Dit is een stad met toekomst. Ad Voortman

Mark Deckers zei

@Ad: Leuk dat je hier voorbij komt. En dank voor je ervaringen uit eerste hand. Wat ik wel gemerkt heb is dat verspreiding van mobiele technologie minder met welvaart heeft te maken dan wij denken. Juist ontwikkelende landen kiezen massaal voor nieuwe technologie.