zondag 1 februari 2009

Mark Deckers is ontslagen... of Bouke gaat vertrekken!

Ja, ik dacht ook dat het niet zou gebeuren. Maar ik blijk het echt te bont te hebben gemaakt bij mijn werkgever.....Ik kreeg het volgende bericht:

Mijn beste baas Bouke scrhijft: Bouke Arends has indicated you are a Past Colleague at OBD. Nu heeft Bouke natuurlijk weet van dingen waar ik geen weet van heb. Dus ik ga er maar even vanuit dat hij gelijk heeft. Blijkbaar ben ik ontslagen. Toch een rare gang van zaken.

De tandarts bestookt mij met smsjes voor afspraakjes, mijn gezinsleden willen alleen nog maar met mij communiceren via Hyves en mijn baas? Die ontslaat me gewoon via LinkedIn. Het is een rare wereld.

Er is echter één escape op dit verhaal. Zou Bouke ontslag hebben genomen? Ah, het speculeren kan weer beginnen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Of Bouke heeft zijn profiel bijgewerkt, en zit nu bij de Rijnbrinkgroep.

Mark Deckers zei

@nazadrave1970: Bouke mailde mij:Tja, we hadden vanzelf moeten kiezen voor het confronterende gesprek maar daar hadden we het allemaal nogal moeilijk mee. Uiteindelijk leek me dit wel een leuke manier. Het ga je goed verder, bedankt voor alles.