zondag 22 februari 2009

De blogbioscoop : deel 7

Via mijn Hyves - jawel , het werpt zijn vruchten af - reageerde Michael de Jonge met een gouden tip. Michael heeft duidelijk een andere muziekkeuze dan ik. Michael houdt wel van nederlandstalig. Dat doe ik ook wel maar ik heb toch duidelijk een andere smaak.

Dus kwam Michael met het vermaarde Sneeuwbaltrio aan. Het Sneeuwbaltrio is leuk omdat het echt "over the top" is. Ook nu wordt weer de bibliothecaresse bezongen en ook ditmaal is de zanger verliefd.....

Het nummer zal niet misstaan in deze carnavalstijd. Dus: speakers op tien en meezingen maar!

Overigens: ik heb nog een paar filmpjes in voorraad en ik kan er ook nog wel een paar gebruiken. Gaan we dus nog even verder met de blogbioscoop of gaan we weer aan het werk? Ik hoor het wel!

3 opmerkingen:

diriwout zei

Dit is echt wel het muzikale randje wat ik nog aan kan -:)

Astrid zei

te fout, maar wel lekker
en ja, ga vooral nog even door ;-)

Snorrismom zei

hahaha, Michael wat érg :)
Heb je wel naar de tekst geluisterd? (martelaar, hoofdpijn, borduren en breien, whahaha).

Ga nog maar een paar weken door met de blogbioscoop Mark!