vrijdag 20 februari 2009

De blogbioscoop : deel 6

Nederland ligt nog steeds lam van het vakantiegevoel. Dus we gaan nog maar even door met vermaak. Liedjes over bibliothecarissen zijn nog schaarser dan de filmpjes. En goede liedjes zijn zelfs schaarser dan schaars. Bijgaande filmpje is een optreden van Joe Uveges. Een nummer dat hij zong op het "When freedom Calls concert" in 2007.

Joe legt op bijzonder wijze uit waar de bibliothecaresse hem bij helpt en hoe ze dat doet. Ik ben niet zo van de dubbelzinningheden maar bij deze moest ik toch glimlachen. Ik houd me aanbevolen voor goede andere songs over bibliothecarissen.

5 opmerkingen:

Astrid zei

Terwijl de laatste carnavalswagen wegtrekt, luister ik naar je bieblied. Leuk ;-) Wel bizar dat netvibes er meer dan 24 uur over heeft moeten doen om mee hierop te attenderen.

Mark Deckers zei

Dat Netvibes niet altijd helemaal bij is, had ik zelf ook meegemaakt. Als je echt iets wil weten, moet je dus gewoon langskomen!

Overigens, de klok op mijn website staat niet goed. En ik ben te lui om 'm aan te passen. Ik post dus regelmatig 's nachts... dat klopt dus niet..

diriwout zei

Staat natuurlijk wel stoer, dat nachtwerk

Astrid zei

of pas gewoon je klokje effe aan
stukje van een cake :-)

Mark Deckers zei

@Astrid: de klok staat weer op tijd; we kunnen je natuurlijk niet van slag hebben. Ik vermoed overigens dat dat niet de vertraging netvibes verklaard.
@diriwout: jammer dan, moet nu echt tot in de nacht opblijven....