zondag 15 februari 2009

Deze hele week: de blogbioscoop!

Het wordt steeds erger in Nederland. Vroeger lag alles alleen in de zomer stil. En dan nog eigenlijk alleen de drie weken in de bouwvak. Door alle vakantiespreidingen en door de gestegen welvaart is iedereen om de haverklap op vakantie. Deze week is het krokusvakantie in onze regio. Zou me niet verbazen als dat ook al weer is vergruist door vakantiespreiding waardoor er minstens twee weken in Nederland niets gebeurt.

Ik zie om mij heen de mensen al weer naar de sneeuw vetrekken, anderen werken op halve kracht en een enkeling werkt door om zijn spullen op te ruimen. Voor al die mensen hebben wij deze week de Blogbioscoop. Elke dag een bibliotheekfilmpje om de verveling te verdrijven. En uiteraard schamen wij ons niet voor herhalingen. Er gebeurt deze week toch niets.

Deel 1: Noorwegen doet mee aan het songfestival en stuurt Boyzone met het nummer Library Girl. Voor iedereen die wel eens verliefd was op de bibliotheekjuf. Veel plezier en tot morgen!

3 opmerkingen:

Snorrismom zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Snorrismom zei

Deel 2: Cookiemonster in the library
cookiemonster in the library

Geen kids met schoolvakantie hier, dus gewoon aan het werk. Heerlijk rustig is het wel, zo'n weekje! En ik ga wel op vakantie als iedereen er weer is :)

groet,
Karin

Mark Deckers zei

Leuk filmpje en leuk initiatief! En geniet van de rust...