zondag 26 mei 2024

Boektrailer mejuffrouw Gehner en meneer Zwager

Had ik al gezegd dat mijn derde boek op 1 juni uitkomt? Dat boek over de moedige directeur mejuffrouw Gehner en de dappere voorzitter meneer Zwager  van de de Apeldoornse bibliotheek in de oorlog. Ja, sorry, maar na twee jaar onderzoek, roep ik het toch maar even een paar keer uit en draait de afdeling promotie ondertussen op volle toeren.

Ook bij dit derde boek, is er een boektrailer. En ook dit keer gemaakt door Lot, de jongste telg. Lot tekende ook voor de trailer bij mijn eerste en mijn tweede boek. Lot was 12 toen mijn eerste boek uitkwam en is ondertussen bijna 18 en rondt morgen het eindexamen VWO af. En tussendoor dus ook nog tijd gevonden om ook deze trailer nog voor me te maken. Ik vind het lief. 

Er zijn overigens nog wat kaartjes voor de boekpresentatie op zaterdag 1 juni om 14.30 uur bij CODA in Apeldoorn. Klik hier om je gratis plekje te bemachtigen. Klik hier om je gratis plekje te bemachtigen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Met zo’n epic trailer is de verleiding niet te weerstaan 🙏

Mark Deckers zei

@anoniem: dit is een verleiding die je ook niet hoeft te weerstaan :-)