zaterdag 5 mei 2012

K3 roept iedereen op om naar de bibliotheek te komen...

Ik heb drie dochters en ook de derde is inmiddels vijf. En voor de derde maal in mijn vaderlijke loopbaan hoor ik het hele repetoire van K3 voorbij komen. Ze zingt zachtjes mee met de liedjes terwijl ze ondertussen met haar trein speelt. En met Koninginnedag scoorde ze een cd die ze nog niet had. Met daarop het nummer: Bibliotheek. De bibliotheek doet veel meer in de samenleving dan alleen boeken uitlenen. Steeds meer is het een plek voor ontmoeting. In het najaar schreef ik al dat de bibliotheek steeds vaker gebruikt wordt als plek om af te spreken met je date. Zelfs K3 wist dat al.....

2 opmerkingen:

David Janssen zei

Deze stamt uit de tijd dat mijn inmiddels puberdochters net waren afgehaakt. Hoewel er vaak badinerend wordt gedaan over de kleuterpop van K3 zal dit voor hen en voor ons als ouders muzikale herinneringen vormen aan een tijd die niet meer terugkomt. De dames zelf spreken inmiddels zelf al van jeugdsentiment(!). Jammer dat dit liedje net daarbuiten valt.

p.s. vaders haakte zelfdefintief af toen Kathleen voor Jose werd ingeruild ;-)

Mark Deckers zei

@David: Mij staat bij dat K3 nooit Kleuterpop gestart is maar daar wel op aansloeg. En voor jou: deze was nog met Kathleen, dus geniet ervan.