woensdag 21 september 2011

Stem op mij!

U gelooft het misschien niet maar een bestaat een prijs voor de beste Biebmiep. Oke, oke, in werkelijkheid heet het "De Beste Bibliothecaris van 2011". En raad eens: ik ben genomineerd. En genomineerd worden als meest inspirerende collega is natuurlijk al een hele eer.

Maar het leuke begint nu pas. U mag stemmen wie het gaat worden. Dus ik ga ouderwets met mezelf lopen leuren. Bibliotheekblad heeft een prachtig filmpje gemaakt van alle kandidaten. Mijn eigen filmpje geef ik u hier graag cadeau maar ga ook de filmpjes bekijken van mijn collega's Karen Bertrams (Probiblio) en Jan de Waal (Bibliotheek Maasland).

En ga hier stemmen.... en het liefst natuurlijk op mij. En als u nog niet genoeg argumenten heeft: Bibliotheekblad schreef een kleine loftuiting waarvan ik nog bloos tot achter mijn oren.

Op donderdag 27 oktober organiseert Bibliotheekblad een heus gala waar alle prijzen uitgereikt worden: beste bibliotheek, beste project, beste jeugdbibliotheek en... beste bibliothecaris.

May the best librarian win!

2 opmerkingen:

Festina Lente zei

May the best librarian win: natuurlijk heb ik op jou gestemd! Leuk filmpje trouwens!

Mark Deckers zei

@festina lente: Dank je wel. En de credits voor dit filmpje gaan naar Wendy, Eric en Jaap. Was leuk om te doen.