zondag 10 januari 2010

Zendtijd voor de drummer van het Deventer Jazz OrkestZet 15 amateur-muzikanten bij elkaar. Zet ze in een het meest gezellige buurthonk en nodig je familie en vrienden uit. Dat was wat vrijdagavond gebeurde bij het Deventer Jazz Orkest. 150 joelende fans hadden een schitterende avond. Evenals de muzikanten.

Sinds een klein jaar speel ik mee in dit orkestje en het is geweldig Elke week een gezellig avondje blazen en af en toe een optreden.

Mevrouw Deckers had zaterdagochtend al de primeur met enkele seconden film.

Op YouTube staat sinds vanmiddag bovenstaande filmpje. Geniet ervan. Oh ja, natuurlijk zijn we te boeken voor feestjes, openingen, partijen, fairs en open dagen van bedrijven. Gezellige blazers zijn ook altijd welkom als versterking.

En als u denkt: waarom is die drummer toch zo vaak in beeld: zijn vrouw schoot de beelden.

4 opmerkingen:

Unknown zei

Volgend jaar probeer ik ook van de partij te zijn. Samen met mijn swingende echtgenoot. Ik houd de aankondiging op Twitter in de gaten. Had hem dit keer gemist.

Annemarie van Essen zei

VET! Zou mijn zoon zeggen. :) Ik geloof dat ik me daar maar van harte bij aansluit.
Het ziet er gezellig, muzikaal en bijzonder ontspannen uit. Leuk!

diriwout zei

Zo Marc, het enthousiasme spat er van af,
geweldig om te zien.
Ik mis alleen nog een groovy trompetsolo van ene Deckers.

Mark Deckers zei

@digisuus: dit is inderdaad wel een heel gezellig optreden. Het eerstvolgende optreden is de battle tijdens het Open Podium op 7 februari. En wat altijd een hoogtepunt is: de bigband battle op het Grote Kerkhof in juni. Moet je ook in de gaten houden.
@essen2punt0: goede muzieksmaak heeft je zoon!
@diriwout: je moet altijd wat te wensen houden en als 3e trompettist moet je goed je plaats weten.