maandag 18 januari 2010

Masterclass Biebsearch is succes! Extra masterclass!

Biebsearch blijft een prachtig product om voor te werken met een prachtig team mensen. Eerder meldde ik al dat we met een masterclass zouden beginnen. Daar schreef ik toen het volgende over:

Met Biebsearch zoeken we eigenlijk naar tien tot twintig van dit soort organisaties. Daarmee is het mogelijk om met elkaar een sterk landelijk merk neer te zetten. Ja, een landelijk merk maar wel elke keer met een lokale binding. Uitgaande van lokale bibliotheken en regionale en provinciale ondersteuners. Die ondersteuners en bibliotheken willen we graag samen roepen in een masterclass.

Een masterclass om samen scholen enthousiast te maken maar tegelijkertijd een mogelijkheid om met elkaar een sterke ondersteuning op te bouwen.

Daar stuurden we afgelopen week dus ook een folder voor het land in. Wij zoeken die enthousiaste teammanagers en onderwijsspecialisten die met een flink mandaat van hun directeur met ons op pas mogen.

Nou, dat heb ik geweten. Inmiddels staat de teller op ruim 20 aanmeldingen, van meer dan 15 instellingen! Op één na, doen alle PSO's mee en daarnaast een flink stel grote stadsbibliotheken. En inderdaad allemaal van plan om er een sterk merk van te maken.

Wij hadden gedacht om met één masterclass te starten. Maar de groep is te groot. Afwijzen behoort niet tot onze aard en dus hebben we vanochtend besloten om een tweede groep te starten!

En om heel eerlijk te zijn: we hebben eigenlijk nog maar een paar plaatsen te vergeven. Pak dus je kans en meldt je aan bij Annemarie van Essen van de OBD. Of reageer gewoon via de reactiepagina.
We beginnen met de tweede groep eind maart, begin april. Zie voor het overige de folder. Voor plaatsing vindt een kennismakingsgesprek plaats.

De training wordt mogelijk gemaakt dankzij subsidie van het ministerie van OC&W

Geen opmerkingen: