dinsdag 16 juni 2009

Dingen waar je niet aan herinnerd wil worden....

In januari van dit jaar maakte ik u al deelgenoot van mijn fobie voor de tandarts. Ik heb tegenwoordig een hippe tandarts met ook nog een eigen website. Maar bovenal: ze stuurt je berichtjes dat je je afspraak niet moet vergeten. De vorige keer kreeg ik een keurig SMS'je, zij het wel erg vroeg op de ochtend.

Ditmaal was Dorinda aan de beurt. Maandag had ze een afspraak en helaas bleek er iets mis te zijn. Iets onder een vulling was niet goed en dat heeft ze gelijk gerepareerd Op de nota staan altijd duurdere termen maar die vergeet ik elke keer weer.

Uiteraard werd aan de keukentafel bij de aardappels het verhaal verteld. Met mijn fobie trok ik natuurlijk wat wit weg en de eetlust was ook op slag verdwenen.

De ochtend na de behandeling op 16-6, kreeg Dorinda een keurig mailtje. U wordt herinnerd aan de afspraak van 15-6. Da's fijn. Dat je dag na een leuke behandeling er nog even aan herinnerd wordt...... Kijkt u even mee...


Nu zijn we echt dagelijks online en staat de mail altijd open. Dus wat kan hier misgegaan zijn. Wie het mailtje goed bekijkt ziet echter dat het al de donderdag ervoor verstuurd is! Maar dus pas veel later is aangekomen. Het is dus echt een vertraagde verzending!
Ik geloof dat ik nu snap waarom je maar eens in de zes maanden naar de tandarts hoeft.... anders gaat dat echt niet lukken met al die mailtjes.

5 opmerkingen:

Festina Lente zei

Oei, ik deel je tandartsfobie. En als ik dit soort mailtjes zou krijgen, zou ik het nog benauwder krijgen. Stel je voor dat de verdoving ook pas een paar dagen later zou gaan werken....

Unknown zei

Dag Mark,

Je bent met je fobie wel bij een heel voortvarende tandarts terecht gekomen! Wij kennen haar nog van het Tandheelkundig Centrum destijds.Heb de website bekeken en ja, het is helemaal Charlotte....!

Mark Deckers zei

@festina: Ik ben weer wit rond de neus en de eetlust is weer verdwenen na je opmerking... ;-)
@digisuus: Ik ben overigens zeer content met deze tandarts. Laat daarover geen twijfel bestaan.

Unknown zei

Dat waren wij ook...en toen vertrok ze.

Doortje zei

Gelukkig deel ik jouw tandartsfobie niet en kon ik hartelijk lachen om dit mailtje. Over twee weken moet ik weer. Maar daar wil jij vast niet aan denken...