donderdag 16 juni 2016

De toekomst van lezen en de bibliotheek: door Abdelkader Benali (en door mij!)


Een week geleden kreeg ik bovenstaande uitnodiging toegestuurd. Ik geef toe dat ik wel een beetje glom van trots.  In een line-up met Abdelkader Benali! En ik mag je uitnodigen om ook te komen en de toegang is ook nog eens gratis!

Een schrijver en een bibliothecaris vragen of er toekomst is voor lezen en de bibliotheek.... U kunt de uitkomst raden. Want we gaan natuurlijk allebei vertellen dat die toekomst er is. En niet zo'n beetje ook.

Wie mee wil doen: wees er snel bij, want het gaat druk worden. En vol is vol! Meer informatie vindt je op de activiteitenpagina van Idea. Daar staat ook dat als je wil aanmelden je even een mail moet sturen naar activiteiten@ideacultuur.nl.


Duw ik er tot die tijd nog even deze video van Abdelkader Benali in, waarin hij uitlegt waarom bibliotheken zo belangrijk zijn.

Tot volgende week!

Geen opmerkingen: