vrijdag 15 februari 2013

Vijf jaar blogger!

give me five! (CC)

Een vergeten feestje: op 11 janauri 2008 begon ik dit blog! En blijk ik plotseling vijf te bloggen. Een  kleine 650 artikelen schreef ik in die tijd. Voldoende om je druk over te maken. Een prima hobby. Ik probeer elke wel iets inhoudelijks te schrijven. En het liefst met een knipoog en een lach. Blogs over boetes, ebooks, bezuinigingen, biebsearch, ICT-award, winkelformules en stille krachten in het bibliotheekwerk. En last but nog least: Van Swelmen uit Oppendam deed zijn intrede. Maar ook verhalen over mijn kinderen, mijn armbandjes of sjaaltjes, een gedicht of wat foto's.

Dit blog begon ooit als sollicitatiebrief. En omdat ik gisteren ook weer eens een sollcitatiebrief schreef, kwam ik erachter dat mijn blog vijf jaar bestaat. In de functieomschrijving werd namelijk gevraagd of ik mensen kon inspireren. Ik heb maar verwezen naar dit blog. En maak u geen zorgen: ik sollictieer binnen ons eigen bedrijf. Niets ernstigs. Een sollicitatie naar de functie van Strategisch Adviseur en volgens mij kan ik dan ongeveer blijven doen wat ik nu doe.

Vijf jaar achter de rug en hoe zou het zijn in de volgende vijf jaar? Ga ik u over vijf jaar melden dat ik tien jaar aan het bloggen ben? En hoe ziet de wereld er dan uit? En: hoe zou het dan zijn met de heer Van Swelmen en het mooie doch onvolprezen Oppendam? Het zal mij benieuwen.

Voor nu is een groot bedankje op zijn plaats. Dit blog was er niet geweest zonder jullie. Zonder lezers geen blog. En blijf reageren, dan blijf ik schrijven.

Dankjulliewel. Op naar de volgende vijf jaar!

5 opmerkingen:

Wim Keizer zei

Gefeliciteerd met de 5 jaar!
En: blijf maar schrijven

Transisalania en Varia zei

Gefeliciteerd Mark! En wat betreft over 5 jaar: ik hoop dam eindelijk op mijn lauweren te mogen rusten :-) maar ik zou voor jou geen voorspelling durven doen en dat is puur positief bedoeld!

Mark Deckers zei

@Wim Keizer: dank, laat ik jou hetzelfde wensen: blijf maar schrijven;-)
@Transisalania: ja maar, op je lauweren rusten, ga je dan stoppen met bloggen? Nee toch?

lemina zei

Ja petje af hoor waar blijf de tijd maar is altijd wel interzant.Blijf typen.

Mark Deckers zei

@lemina: dankjewel!