woensdag 25 juli 2012

Erotiek

ebooklezers zijn erotieklezers 
Een briljant persbericht van NBD|Biblion in de komkommertijd. Ebooklezers blijken massale lezers van erotische romans. Ander onderzoek wijst uit dat de grootste groep lezers op de e-reader vrouwen van boven de 45 jaar zijn. Ik suggereer niks. Maar de volgende keer dat ik een lezer met een e-reader zie, kijk ik toch even naar zijn of - waarschijnlijk toch wel - haar oortjes. Even kijken of ze rood zijn.

Bron: Twentsche courant/Tubantia

4 opmerkingen:

brt zei

Verklaart dit het succes van 50 shades of grey en tegelijkertijd de toename van het aantal verkochte eReaders?

Mark Deckers zei

@brt: toen 10 jaar geleden zelfbediening werd ingevoerd in bibliotheken werd als 1 van de argumenten aangevoerd dat de klant niet meer hoeft te laten zien wat hij of zij leent. Toch een vorm van sociale druk blijkbaar. Via internet een roman downloaden gaat daar nog een stap verder in. En ondanks onze steeds vrijere samenleving is dit dus blijkbaar nog steeds een tham.

ilse annegarn zei

interessant nieuws, in dit geval moet onze roman Passie & Piemelboeken (nu nog alleen als papieren versie verkrijgbaar) misschien toch heel snel als ebook op de markt worden gebracht!

Mark Deckers zei

@ilse annegarn: wat leuk dat je hier reageert als schrijver. Dat waardeer ik enorm. En ben eigenlijk ook wel benieuwd hoe je hier terecht bent gekomen. Ja, je moet je boek vooral als ebook gaan doen. En misschien is het een leuk idee om je boek aan te bieden aan NBD|Biblion met de vraag het te verspreiden in bibliotheken....