zaterdag 9 maart 2013

Zaterdagochtend, Nederland op één oor


Zaterdagochtend. Een drukke week achter me. Heel Nederland nog op één oor. Ik ben moe. Trek mijn loopschoenen aan. Een loopje zal me verfissen. Evenals de stromende regen en oostenwind. In de eerste kilometers raak ik doorweekt. Langzaam komt de warmte weer terug. En de energie. Ondanks zweet en regen kom ik een stuk frisser terug dan ik wegging.
 
Ik douche. Heel Nederland nog steeds op één oor. Ik zet de CD-speler aan. Met dit geluid. Alle vermoeidheid van de afgelopen tijd is één klap verdwenen. Zo eenvoudig kan het dus zijn om de zon weer te laten schijnen.
 
Uiteraard ook te gebruiken zonder er eerst voor hard te lopen. Gewoon in badjas met cappucino kan ook prima.
 
Meer info over Kris Berry vind je hier.
 
 

2 opmerkingen:

Erwin zei

.. en vergeet vooral niet om Kris Berry live te zien in Hengelo, op 28 maart in Metropool bij 'De Nije Live'!!

Mark Deckers zei

Mooie aanvuling!