donderdag 27 november 2008

Jos en Mark maken een filmpje.....

Afgelopen dinsdag zaten we om tafel met door ons bewonderde Paula Braun. Door ons consequent de beschermvrouwe van Zoek & Boek genoemd.

Op 10 december is de 100.000e levering van Zoek & Boek. De gedeputeerde Dick Buursink kon niet goed op een later moment. Dus moeten even alle zeilen bij om een goede uitnodiging te krijgen. Er wordt voorgesteld om een filmpje te maken. In al mijn ijdelheid zeg ik dat ik dat die middag wel regel met Jos Debeij.....

We duikelen een camera op ergens in de bibliotheek (wel een heel oud ding....) En maken een aantal korte filmpjes (camera kan telkens 30 seconden opnemen). Dan nog even monteren en dan blijkt dat..... Kijk u zelf maar.

Overigens, u bent allen van harte uitgenodigd voor de 10e. Het wordt een leuke ochtend waarbij Prof. Boekmeel en Prof. Dr. Knoikl nog met elkaar in debat gaan. Stuur even een mailtje of laat een berichtje achter op het reactiegedeelte!

7 opmerkingen:

Astrid zei

Zo typerend!
Gefeliciteerd en succes de 10e.

Jouke zei

Geweldig.
Kan zo in die top-10 van je.

steenwijk23 zei

wat een stel zeg! leuk! ;)

diriwout zei

Had het filmpje al via René (biebjes) gezien, heb er erg om moeten lachen. Is dit nu ook een van de nominaties. Yakety Sax doet het altijd goed. Moest wel even aan Benny Hill denken.

Mark Deckers zei

@allen: helaas, deze gaat natuurlijk niet mee in onze eigen top-10. Zou niet zo netjes zijn toch?

Anoniem zei

Na afloop komt er ook nog een door YouTube gerelateerde video: ook een gevalletje van mooier maken dan het (al) is?

Anyway: hulde voor het leuke filmpje!

Mark Deckers zei

@nazdrave....
Filmpje gezien. Je vind ons er dus jonger uitzien dan we zijn? Er is inderdaad wat afgemonteerd.....