dinsdag 2 december 2008

Hieperdepiep! ROC-project genomineerd voor innovatieprijs

Enige artikeltjes geleden schreef ik nog over de wereldtournee. En even later dat het zo goed gaat met de samenwerking met Deltion. Gisteren kwam er dan ook een verheugend bericht. Het heeft de jury van de innovatieprijs behaagt om de samenwerking met de ROC's in Zwolle te nomineren voor de innovatieprijs 2008. Dit overigens samen met twee andere projecten namelijk DOK Delft en de Werkplaats van de Gelderse bibliotheken.

Dat is natuurlijk prachtig nieuws. Overigens zijn we hard op weg om die samenwerking nog veel verder te brengen.

Vanochtend zitten we weer om tafel met de stuurgroep van ROC Landstede en vanmiddag met een school voor voortgezet onderwijs om daar soortgelijke dienstverlening op te zetten. O ja, volgende week nog met een scholengroep voor openbaar onderwijs. De week erop start de eerste dienstverlening in Flevoland en begin volgend jaar daar een feestelijke opening met een aantal gedeputeerden.

Onze wereldtournee nog lang niet voorbij. Onze handen hebben we nog vol met werk. Maar op 11 december laten we dat werk toch maar even liggen en togen wij frisgekamd en met het zweet van ons voorhoofd geveegd op naar de ledenvergadering van de VOB. Want wie weet?

Oh ja en daarna natuurlijk weer hard aan het werk met de Tinekes, de Nicoles, de Carlas, de Margrieten en de Genys van deze wereld.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Gefeliciteerd!

essen2punt0 zei

Gefeliciteerd! Dat is echt een geweldige opsteker zeg!

Wannabook zei

Ik duim voor jullie op 11 december. Fantastisch dat dit project is genomineerd. Nu op naar de hoofdprijs!

Astrid zei

Hoeveel veren wil je eigenlijk hebben?!
Gefeliciteerd.

Mark Deckers zei

@allen: dank,dank, dank. We zijn erg blij.
@Margriet: het moet niet gekker worden. Jij moet mij niet feliciteren maar jezelf. Dus: gefeliciteerd!

Unknown zei

Gefeliciteerd. Ik ben ook een groot fan van een andere genomineerde maar vind de keuze van de jury wel terecht.

De eerste lof is er in ieder geval al...

Anoniem zei

Als we met het Ichthus genomineerd worden, dan mag je me idd feliciteren, maar hier heb ik toch echt nog niet aan bijgedragen. Maar toch bedankt :-)