donderdag 6 oktober 2016

Bibliotheekhumor: 'One' : de echte hit over de NBC+ en het landelijk bibliotheeksysteem?Er blijkt al een echte popsong te zijn over de NBC+ en het landelijk bibliotheeksysteem. Lukas Koster en Mark Dehmlow spelen hier het nummer 'One' van U2. De tekst is echter lichtjes gemodificeerd. Ik vind hem briljant en zat toen ik deze voor het eerst zag, grinnikend in de trein. En u misschien nu ook wel.

Ik kwam aan deze tip via de gesprekstafel die de Koninklijke Bibliotheek met leveranciers organiseert. Voordat we waren begonnen vroeg ik of iemand nog een bibliotheekmop kende. Ronald van Die├źn van Ex Libris kwam met deze bovenstaande tip. Koster en Dehmlow schijnen vaste prik te zijn op een internationale conferentie voor bibliotheken. Ze hebben overigens nog een aantal songs gemaakt voor bibliotheekwerk en die vind je hier.

Ik weet welk bandje ik graag binnenkort bij een opening zou zien.....


Geen opmerkingen: