woensdag 19 februari 2014

Als de avond valt....Langzaam wordt het donker. De spits voltrekt zich. Op de weg en in de schittering van het raaim. Het spitsuur met twee kinderen. Of hoe je in tweeĂ«nhalve minuut ziet hoe gek het leven eigenlijk is: iedereen die van hot naar her gaat en een wereld die gewoon door draait. En hoe het kleine huiselijke kijkt, naar wat zich voltrekt.

Soms begin je weer eens iets nieuws. Gisteravond deed ik bovenstaande eerste experimentje met een kleine timer die aan mijn camera verbonden werd. 15 seconden een foto. In dit testje duurde dit drie uur. Een klein 700 foto's.  En zo ontstaat een timelapsefilmpje. Dit wordt iets wat ik de komende tijd nog wel vaker ga doen.

De avond valt, wolken schuiven voorbij, het licht gaat uit. Om morgen gewoon weer opnieuw te beginnen. Elke dag is anders en toch weer zo hetzelfde. Gekke wereld.

5 opmerkingen:

Transisalania en Varia zei

Mooi Mark! Ik kijk uit naar de volgende filmpjes.

Mark Deckers zei

@Tonny: dat is leuk om te horen!

Renze Koenes zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Renze Koenes zei

Kyteman! Op een gegeven moment ben je nieuwsgierig naar wat er aan tafel gebeurt en wie er afwast!

Mark Deckers zei

@Renze: Een goed mysterie houd het leven spannend. Maar de werkelijkheid is saaier: ik sta gewoon achter dat aanrecht de boel weer op te ruimen. Romantischer dan dat is het niet.