zondag 12 augustus 2012

Sad Songs

Een tijdje geleden fotografeerde ik een collega van de Bibliotheek Hengelo: Danny. U weet wel, die immer vrolijke informatiemedewerker met een passie voor zijn BMW.

Na die foto's meldde zich nog een collega met een passie: Erwin Karst. Erwin is fan van Americana . Americana houdt het midden tussen Blues, Country en Folk. Hij is een fervent liefhebber en vraagbaak over muziek voor personen uit Hengelo en de rest van de wereld.

Erwin is niet alleen liefhebber maar ook gitarist en zanger. Hij treedt samen met Nicolet Korenblik op onder de naam Sad Songs. Zij maken Americana. Sad Songs:  U begrijpt het al: het regent gevangenisverblijf, tienerzwangerschappen, gebroken relaties, dronkenschap en andere somberheid in de liedjes. Nou ja, luisteren zegt meer dan veel woorden van mijn kant.
  Latest tracks by SadSongs

Maar tijdens het foto's maken wordt mij duidelijk dat Nicolet en Erwin beiden allerminst somber zijn. Nicolet verschijnt in een prachtige kleurige jurk. En tot overmaat van ramp is het ook nog prachtig zonnig weer. Regen zou toch passender geweest zijn voor Sad Songs. Ook geen mistroostige locatie maar een mooi groen grasland, hoewel wel weer passend voor de countryroots. Kortom, het ideale klimaat voor een flink contrast.

Bekijk de foto's maar eens, mag u zeggen welke er op hun CD moet komen te prijken.

Wie Sad Songs live wil zien, doet er goed aan om hun website in de gaten te houden!

4 opmerkingen:

Nicolette Karst zei

Hallo Mark!
Wat een prachtige foto's zeg! Doe je ook fotoshoots van bands/muziektrio's in noord-Zweden?
Groeten,
Nicolette Karst (Erwins trotse zus)

Unknown zei

Hoi Mark,
Ik ga voor de twee "zwart-wit" foto's aan het eind. Passen goed bij de naam (Sad Songs)

Anoniem zei

Ha Mark,
't Is dat ik fotoschuw ben, maar anders...
Ik ga voor de zwart wit foto zonder gitaar.
Groet,
Louisa

herma loman zei

Sad Songs, melancholische plaatjes; mooie combinatie.
Ik vind de in de steek gelaten gitaar tegen de steen erg mooi en treffend.