woensdag 24 augustus 2011

Fight Evil, read books! Nog meer nieuwe bedrijfskleding

Op mijn vorige post over bedrijfskleding, kreeg ik een leuke reactie van Angelonmychest. Angelonmychest is een collega uit Kennemerwaard en ze wees mij op de site van CafePress. Als u de site aanklikt komt u op een overzicht van 3.800! T-shirts voor bibliothecarissen.

Ik geef u nog wat meer keus voor bedrijfskleding. En Angelonmychest, bedankt!
5 opmerkingen:

Sanneke van der Meer zei

Oeps, ik werk al een tijdje niet meer in P'end...ik vermaak mij in Kennemerwaard :)

Jan Kaldenbach zei

...waar zij (super)coach van de ruim 60 Kennemerwaardse-23-dingers is en zich bovendien tot 'bibliotheek-t-shirt-deskundige' heeft ontwikkeld door iedere geslaagde medewerker te voorzien van een persoonlijk & passend t-shirt en zelf regelmatig in deze bedrijfsoutfit te bewonderen is.

Mark Deckers zei

@Angelonmychest: Het is rechtgezet. Ik heb je even verplaatst van Purmerend naar Kennemerwaard. Enne, je profiel goed bijhouden hoor :-) En nu weet ik ook bijna zeker dat ik jou al een keer tegen ben gekomen irl.
@Kaldenbach: Je gebruikt wel erg veel woorden om te zeggen dat ze goud waard is :-)

Sanneke van der Meer zei

@Mark: in ieder geval aan de foon om je blog te gebruiken voor kado voor zomer65. Tja, woon in P'end, werk in Alk, voor mij wel duidelijk ;) heb profiel aangepast
@Kaldenbach: :))

Zomer65 zei

Als afgestudeerd cursist 23 dingen bij @angelonmychest ook een prachtig t-shirt gehad en later nog 1 als verrassing na aankondiging big day, friday... Ze is inderdaad goud waard!